Den første fasen i å bygge en nettside er å etablere dens struktur og arkitektur. Dette er grunnlaget som ditt digitale hjem vil hvile på. La meg gå gjennom prosessen for å sikre at nettsiden din er solid konstruert og strategisk utformet.

 

1. Planlegging, kartlegging og behov

Vi starter med en dyp forståelse av dine behov, mål og publikum, som en liten kommunikasjonsstrategi. Vi kartlegger viktige sider, funksjoner, tekniske krav og innhold som vil være essensielle for å oppfylle målene dine. Vi definerer også den overordnede navigasjonen og strukturen for å sikre en smidig opplevelse for dine besøkende. 

2. Informasjonsarkitektur

Her skaper vi et hierarki av informasjon og bestemmer hvordan innholdet vil bli organisert på nettstedet. Jeg utformer wireframes eller skisser som illustrerer plasseringen av elementer, sider, navigasjon og funksjoner. Dette skrittet er nøkkelen til å skape en intuitiv og brukervennlig opplevelse. Vi definerer spesifikke sider, deres formål og innhold. Dette inkluderer hjemmesiden, produkt-/tjenestesider, kontaktinformasjon og andre sider. Samtidig legger vi vekt på funksjonaliteter som kontaktskjema, e-handel, nyheter, Call-to-action og andre interaktive elementer du trenger. 

3. Kreativ prosess med design

Her skisser jeg opp hvordan nettsiden skal se ut. Designet må gjenspeile bedriftens merkevareidentitet gjennom farger, fonter og visuelle elementer for å bygge gjenkjennelse og tillit. Form og farge skal hjelpe brukeren i riktig retning og skape god flyt og en god brukeropplevelse.

4. Teknisk Implementering

Her begynner prosessen med å omskape planene til et fungerende nettsted. Med WordPress som plattform, begynner teknisk implementering av den planlagte strukturen og designet. Du vil få løpende oppdateringer og tilbakemeldinger for å sikre at nettstedet er i tråd med dine forventninger.

5. Responsivt Design

Det er viktig å teste og optimalisere nettstedet for å sikre at det fungerer sømløst på alle enheter. WordPress er kjent for sin responsivitet og brukervennlighet på tvers av plattformer, og jeg sørger for at din nettside leverer en god opplevelse for besøkende.

6. Kontinuerlig tilbakemelding og justering

Underveis i prosessen inviteres du til tilbakemeldinger og justeringer. Jeg vil sikre at strukturen og arkitekturen oppfyller dine forventninger og behov.

7. Opplæring og Overlevering

Du får opplæring og veiledning for å administrere nettstedet ditt på egenhånd, takket være WordPress’ brukervennlige grensesnitt. 

Denne struktur- og arkitekturfasen er essensiell for å bygge et solid fundament for nettstedet ditt. Jeg fokuserer på å skape en intuitiv og engasjerende opplevelse for dine besøkende samtidig som  tilpasse til dine spesifikke mål. 

 

 

Nettside med WordPress
  • Fleksibilitet og Tilpasning: WordPress tilbyr en uendelig tilpasningsevne, slik at jeg kan skape det nøyaktige uttrykket og funksjonaliteten du ønsker.
  • Brukervennlighet: Med en intuitiv plattform kan du enkelt administrere nettstedet ditt uten behov for omfattende tekniske ferdigheter.
  • Sikkerhet og Stabilitet: WordPress tilbyr løpende oppdateringer for å sikre at nettstedet ditt forblir sikkert og optimalt.

 

SEO med YOAST

Yoast er en gratis SEO-plugin som gjør arbeidet med søkemotoroptimalisering MYE enklere. I Yoast SEO Premium får du nå AI-drevne tittel- og meta-beskrivelsesgenerator.
Endelig slipper man å manuelt utforme unike titler og beskrivelser for hver side. Den finner den beste beskrivelsen for deg. Premium versjonen må betales for, men er helt klart verdt det.

Fordeler ved å bruke generativ AI til SEO

  • Bruk mindre tid og innsats på å lage titler og meta-beskrivelser
  • Attraher mer organisk trafikk til nettsiden din
  • Øk klikkfrekvensen og kundens engasjement