Vær ekte! Fordi det er den eneste måten vi greier å skille oss ut. Det er millioner av ting som kjemper for publikumets svært begrensede tid akkurat nå.

Brukevennlighet kommer først. Onepage sider har gjort suksess. Relevans, kort og presis. Fokuspunkt er viktig, vekt eller forskjell som fanger og holder oppmerksomheten vår. Det kan være farger, bokser, kontraster i typografi og bilder.

KLARE STERKE FARGER. GJERNE GRADERINGER

Blanding av pasteller og dristige farger. Graderinger. Utypiske brand farger for å stå ut fra mengden.

App screens for a Muslim prayer app

A landing page for Arielle Careers

SMÅ SUBTILE ANIMASJONER. GIF ANIMASJONER.

The animated header for Heystack's home page

MOBIL FØRST!

Du må kanskje forkaste store, flotte bilder, det er ikoner som skaper et levende og tydelig oppsett. Kunden vil ha informasjonen de søker etter lett tilgjengelig.

A mobile nutrition app design

SKREDDERSYDDE ILLUSTRASJONER

Illustrasjoner bidrar til å gjøre merkevarer som vanligvis oppfattes som trauste og tunge, mer friske, personlige og åpne. Illustrasjoner brukes også som et virkemiddel for å gjøre komplekse konsepter enklere å forstå, enklere å selge inn. Det brukes også til å ufarliggjøre det som kan oppfattes som vanskelig eller omfattende. Eks. Altinn, Fiken regnskapsprogram m.m

An image of Stride.com's illustrated header

STOR TYPOGRAFI OG KONTRASTER

Typografi har alltid vært et kraftig visuelt verktøy, i stand til å skape personlighet, fremkalle følelser og sette tone på et nettsted, samtidig som det gir viktig informasjon og tydeliggjør denne.

The header image of Nurture Digital's home page

Kilde: https://99designs.no